Prodej rodinného domu, Praha - Hrdlořezy, Hrdlořezská, 188 m2 (ID: 1481631)

Hrdlořezská, Praha 9 - Hrdlořezy

16 900 000 Kč
/za nemovitost
k jednání
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHrdlořezská, Praha 9 - Hrdlořezy
IDN3619
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná210 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha188 m2
Plocha nemovitosti292 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Hledáte dům nebo investici k pronajímání? Pracujete v centru Prahy a hledáte dům na bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností? Nabízím aktuální fotografie domu a zároveň vizualizaci interiéru i exteriéru, pro lepší představu možných úprav a rekonstrukce.
RD, který se v současné době využívá jako vícegenerační, se nachází v klidné části původní zástavby Prahy 9 - Hrdlořezy - situovaný do slepé ulice, což zaručuje klid, pohodu a minimální průjezd vozidel.
Přízemí je rozděleno na dva byty 2+1 se společnou prostornou verandou a přes tuto je pak vstup po schodech do podkroví o vel. 3+1 s balkonem a komorou. Lze zde vybudovat terasu se vstupem přímo z obývací části.
Mimo bytové prostory je v domě celá řada sklepů a sklípků, ze kterých by šly eventuelně vybudovat další obytné části domu se samostatným vchodem.
Dům je vytápěn plynovým kotlem a každý byt má svůj vlastní bojler na ohřev teplé vody.
RD napojen na vodovodní řad a kanalizaci.
Nachází se v nádherné lokalitě plné zeleně a vzrostlých stromů, blízko přírody s napojením na cyklostezky kolem Meandry Rokytky, která skýtá spoustu příležitostí ke sportovnímu vyžití i klidným procházkám:
- okruh pro běžce a cyklisty
- klasické houpačky
- piknik aréna
- supervodní hrátky pro děti: vodní mlýnky, hráze, rozstřikovače, pumpy atd.

V případě prohlídky mne neváhejte kdykoliv kontaktovat telefonicky nebo přes email. Reaguji rychle a pracuji vč.víkendů.



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.