Prodej bytu 2+kk, Praha - Bohnice, Cafourkova

Cafourkova, Praha 8 - Bohnice

4 880 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 257 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCafourkova, Praha 8 - Bohnice
ID0320-NP00122
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitelky nabízíme světlý a útulný byt 2+kk, který je situovaný v klidné části Bohnic – Prahy 8.
Byt se nachází v 9. patře dvanáctipatrového zatepleného panelového domu v ul. Cafourkova, kde se skvěle snoubí městský život s harmonickou přírodou a okolní zelení.

Byt disponuje užitnou plochou téměř 38 m². Okna bytu s orientací na západ zajišťují velké množství denního světla a slunce.
Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 16 m² je ideálním místem pro odpočinek. Ložnice o velikosti 9 m² je připravena na komfortní dvoulůžko.
Součástí bytu je koupelna s vanou, samostatná toaleta, předsíň se šatnou o velikosti téměř 8 m². Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči: lednička Indesit, myčka Bosch, trouba Concept, (pračka LG - v koupelně). Zařizovací předměty na fotografiích jsou součástí prodeje.
Byt je čerstvě vymalován bílou barvou. K bytu je možné si pronajmout za 210,- Kč/měsíc komoru o velikosti 4 m2, která je hned vedle bytu.

Bytový dům je zateplen a získal energetickou náročnost budovy v klasifikační třídě C – úsporná. Společenství vlastníků jednotek se o dům pečlivě stará.
V blízkosti domu najdete prodejny s potravinami, restaurace, parky, kulturní dům, městskou knihovnu, mateřské a základní školy. Lokalita nabízí skvělou dopravní dostupnost. Z blízké zastávky jede hned několik linek městských autobusů, které Vás zavezou na Kobyliské náměstí, kde je také metro C.
Byt je vkusně elegantně zařízen a je připraven pro pár, jednotlivce nebo jako investici na pronájem.

Rádi pro Vás zajistíme financování hypotečním úvěrem.
Ukazatel energetické náročnosti: C
Ohřev teplé vody a vytápění je centrální.
Měsíční poplatky činní 2.838,- Kč.
Elektřina do bytu dle záloh a spotřeby.

Těším se na vás na prohlídce
Děkuji Marie

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.