Prodej bytu 3+1, Ostrava - Hulváky, Ladislava Ševčíka, 94 m2

Ladislava Ševčíka, Hulváky

3 700 000 Kč
/za nemovitost
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 17 633 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLadislava Ševčíka, Hulváky
ID1467/4500
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná80 m2
Patro2. z 3
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha94 m2
Plocha nemovitosti80 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ostravě

Popis

V zastoupení majitele Vám nabízíme bytovou jednotku 3+1 o ploše 80 m2, jehož součástí je prostorný balkón (3 m2) a dvě sklepní kóje (plocha celkem 14.20 m2). Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží (1.patro) cihlového domu na ul. Ladislava Ševčíka. Jedná se o velmi příjemné a klidné bydlení v oblasti městského obvodu Ostrava - Mariánské hory a Hulváky.

Přednosti nabídky:
- Cihlová konstrukce domu.
- Pouze 6 bytových jednotek ve vchodě.
- Prostorný balkón o ploše 3 m2.
- Byt po dílčí rekonstrukci umožňuje po výmalbě okamžité nastěhování, případně také možnost uchopit příležitost a byt rekonstruovat dle vlastních představ.
- Krátký pěší dosah MHD s dosahem do všech částí OV - tramvaj, trolejbus, autobus: 6 min. pěší chůzí.
- Bezprostřední blízkost městského parku: 1 min pěší chůzí.

Byt je v původním stavu, vyjma instalace rozvodů elektřiny v mědi, rozvodů vody a odpadů v plastu, plastová okna. Dispozici bytu tvoří dvě předsíně, kuchyně se vstupem do spižírny, koupelna, WC se samostatným vstupem z předsíně a tři pokoje, kdy výraznou předností bytu je prostorný balkón. Přesné rozměry bytu jsou zobrazeny v půdorysu, viz foto prezentace.

Podlahy v pokojích tvoří zachovalé původní parkety (v dětském pokoji kryté kobercem), v předsíni a kuchyni je na betonové podlaze (teraso) položeno původní PVC, v sanitě dlažba. V koupelně obložené keramickými obklady je umístěna zapuštěná vana, umývadlo se zrcadlem a topné těleso. V kuchyni starší kuch. linka v barevném tónu dřeva s plynovým sporákem a el. horkovzdušnou troubou a digestoří. Nedílnou součástí prodeje jsou dvě sklepní kóje společně s možností využití společných prostor. Orientace oken je na severozápad, jihozápad a jihovýchod.

Ohřev teplé vody zajišťuje dostatečně výkonný plynový průtokový ohřívač, teplo do bytu generuje blízká kotelna.

Obytný dům prošel v letech komplexní revitalizací v podobě, nové fasády, střechy, výměny oken v bytě, sklepní, , výměny vchodových dveří, schránek a zvonků. V roce 2023 byla budova zateplená.

Samotný dům se nachází ve velice klidné části města v sousedství zástavby rodinných domů.

V blízkosti domu jsou zastávky tramvají a autobusů MHD, základní škola, mateřská škola a prakticky veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, zdravotní středisko, kulturní život) v krátkém dosahu. Jedná se o velmi příjemné bydlení v klidné lokalitě městské části s bezproblémovými sousedy.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování a budeme maximálně nápomocni při vyřizování všech potřebných náležitostí.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě.