Prodej bytu 3+1, Ostrava - Zábřeh, Výškovická, 63 m2

Výškovická, Zábřeh

2 750 000 Kč
/za nemovitost
Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí
Hypotéka od 13 106 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVýškovická, Zábřeh
ID24659
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná63 m2
Patro9. z 12
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovoluji nabídnout ke koupi byt v osobním vlastnictví v Ostravě Zábřehu na ul.Výškovická. Byt je dispozičně řešený jako 3+1 se zaskleným balkonem, 63,16 m2 celkové plochy a je bez dluhů. Výhodou jsou vzájemně neprůchozí pokoje a celkově zajímavé prostorové řešení bytu. Byt je až na úpravu koupelny před cca 15 lety v původním stavu, tedy vhodný k rekonstrukci (nemusíte shánět řemeslníky, jsme schopni vám rekonstrukci zhotovit dle vašich představ), nachází se v 9.p/12.p revitalizovaného panelového domu s výtahem (zateplení, plastová okna, zasklené balkony, vchody, společné prostory s kamer. systémem, apod.). K bytu náleží úložné prostory ve formě sklepní kóje v suterénu, kde lze uskladnit např.kola či sezónní věci.
Měsíční náklady na bydlení zde jsou aktuálně ve výši 4298,-Kč vč.FO a vytápění (zálohy na vodu jsou poníženy) neboť je byt nyní prázdný a tedy ihned k dispozici. Pokud hledáte byt pro menší rodinu či na investici, máte tady vhodného kandidáta.
Dobrá je lokalita dům se nachází téměř v centru městské části, což znamená dostupnost veškerých služeb, obchodů, kultury a hlavně možnost vyběhnout z domu rovnou do přírody. Několik stovek m od domu se nachází základní, tak i mateřská či speciální škola. Kousek za domem je dětské hřiště, na zastávku MHD je to opravdu kousek, jednu zastávku tramvají je také obchodní centrum, v dosahu sportovní hala, zimní stadion, na dosah jsou také nejrůznější volnočasové aktivity, cyklostezky.
Tak se přijďte podívat osobně.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě.