Prodej bytu 1+kk, Nesebar, Bulharsko (ID: 1488073)

Nesebar, Bulharsko

719 625 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14759
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Představujeme vám apartmán 1+kk v komplexu Sunny Day 5, Slunečné Pobřeží, Bulharsko
Nabízíme Vám útulný apartmán 1+kk o celkové ploše 30,57 m², který se nachází ve druhém patře čtyřpatrového komplexu Sunny Day 5, jen 4 km od Slunečného pobřeží v Bulharsku. Tento světlý byt je ideální volbou pro letní dovolenou, celoroční bydlení nebo jako investice k pronájmu.

Dispozice apartmánu:

Obývací pokoj s kuchyňským koutem
Koupelna s toaletou
Balkón s výhledem na okolní zeleň
Výhody Komplexu Sunny Day 5
Komplex Sunny Day 5 se skládá z několika budov umístěných v uzavřeném areálu s omezeným přístupem, který poskytuje klidné a bezpečné prostředí pro své obyvatele. Komplex nabízí pestrou škálu vybavení, které splní veškeré potřeby pro pohodlné bydlení a rekreaci.

Vybavení komplexu:

Plavecký bazén a dětský bazén
Relaxační zóna
BBQ zóna
Dětské hřiště
Obchod a restaurace
24hodinová ostraha a video dohled
Recepce a vrátný
Zelené plochy a prostorný, udržovaný areál
Parkoviště pro rezidenty
Kyvadlová doprava do letoviska Slunečné pobřeží
Komplex nabízí svým obyvatelům pravidelnou autobusovou dopravu na pláž Slunečného pobřeží, vzdálenou pouhé 4 km, což zajišťuje pohodlný a rychlý přístup k moři a místním atrakcím.

Roční poplatek za údržbu činí 580 EUR.

Proč Investovat Do Nemovitosti ve Slunečném Pobřeží?
Slunečné pobřeží je jedním z největších a nejpopulárnějších letovisek na bulharském pobřeží Černého moře, známé svou 8 km dlouhou písečnou pláží s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi. Letovisko nabízí širokou škálu zábavy a rekreačních možností, od restaurací a kaváren po noční kluby a kulturní události. Místní atrakce zahrnují také Aquapark Action, nákupní centra a historické město Nessebar, které je vzdálené pouhých 4 km.

Výhody Investice v Lokalita Tankovo, Blízko Slunečného Pobřeží
Obec Tankovo se nachází 4 km severozápadně od Slunečného pobřeží a 8 km od historického města Nessebar. Tankovo nabízí klidné prostředí s krásnou přírodou, zelenými pláněmi a umělými jezery, což z ní činí atraktivní místo pro odpočinek a investici. Místní infrastruktura je dobře rozvinutá, obec je zásobována vodou a je plně elektrifikovaná.

Výhody lokality:

Klidná oblast s výborným dopravním spojením
Čistý vzduch a příjemné klima ovlivněné blízkostí Černého moře
Tradiční produkce vína a zemědělství
Vynikající podmínky pro celoroční bydlení i sezónní pronájem
Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu ověřených apartmánů a domů v atraktivních lokalitách jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, pronájem a poprodejní servis, což Vám zaručí bezpečnou investici bez starostí.

Naše výhody:

Důkladně prověřené nabídky: Spolupracujeme pouze s ověřenými developery a majiteli nemovitostí, abychom zajistili bez... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.