Prodej bytu 1+kk, Sveti Vlas, Bulharsko (ID: 1488086)

Sveti Vlas, Bulharsko

931 725 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSveti Vlas, Bulharsko
IDF14747
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!
Nabízíme Vám ke koupi zařízený apartmán o dispozici 1+kk s celkovou plochou 28 m², který se nachází ve druhém podlaží moderního komplexu Villa Astoria v letovisku Elenite, Bulharsko. Apartmán zahrnuje světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu s toaletou. Prodává se kompletně vybavený, takže je připraven k okamžitému užívání nebo pronájmu.

Charakteristika apartmánu:

Dispozice: 1+kk
Celková plocha: 28 m²
Umístění: 2. podlaží ze 6
Vybavení: Kompletně zařízený
Terasa: S výhledem na město
Výhody Vlastnictví Apartmánu v Komplexu Villa Astoria
Komplex Villa Astoria se nachází pouhých 200 metrů od písečné pláže v Elenite, což zajišťuje pohodlný přístup k moři. Oblast je klidná, ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají relaxační dovolenou v těsné blízkosti přírody. Komplex nabízí svým rezidentům následující vybavení:

Plavecký bazén a relaxační zóna
24hodinová bezpečnostní služba
Parkoviště pro rezidenty
Uzavřený areál s kontrolovaným přístupem
Roční poplatek za údržbu činí 10,8 €/m².

Výhody Vlastnictví Nemovitosti v Letovisku Elenite, Bulharsko
Letovisko Elenite se nachází v klidné oblasti s nádhernou přírodní scenérií na bulharském pobřeží Černého moře. Toto místo je charakteristické příjemným klimatem, čistým mořským vzduchem a snadným přístupem k nedalekým turistickým centrům, jako je Slunečné pobřeží nebo starobylý Nesebar. V blízkosti se nachází veškerá potřebná infrastruktura včetně obchodů, restaurací a zábavních zařízení.

Proč Investovat Do Nemovitosti Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a ověřených apartmánů a domů v atraktivních lokalitách, jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a další. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, pronájem a poprodejní služby.

Naše Výhody:
Důkladně prověřené nabídky: Nabízíme pouze kvalitní nemovitosti, které splňují vysoké standardy.
Celoroční podpora: Jsme na místě celoročně, a proto můžeme zajistit veškerou péči o nemovitost i po koupi.
Kompletní správa nemovitostí: Postaráme se o vše od údržby po pronájem, aby se Vaše investice zhodnocovala.
Výhody Investice v Lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko
Sveti Vlas je malebné městečko nacházející se na úpatí pohoří Stará planina, pouhé 4 km od rušného Slunečního pobřeží. Tato oblast nabízí kombinaci čistého horského vzduchu, klidného moře a krásné přírody, což ji činí atraktivní destinací pro rodiny a pro ty, kteří hledají poklidné prostředí. Místní pláže jsou menší a méně přeplněné než pláže ve větších letoviscích, což zajišťuje klid a pohodu.

Sveti Vlas se může pochlubit úzkými písečnými i oblázkovými plážemi s pozvolným vstupem do moře, ideálním pro rodiny s dětmi. Letovisko směřuje na jih, což zaručuje teplé a slunečné počasí po většinu roku. Podnebí je příznivé pro zdraví, a proto je oblast oblíbená nejen pr... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.