Prodej bytu 1+kk, Nesebar, Bulharsko (ID: 1488077)

Nesebar, Bulharsko

1 184 225 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14754
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Představujeme vám apartmán 1+kk v komplexu Sunny View South, Sluneční pobřeží, Bulharsko
Nabízíme Vám prostorný apartmán 1+kk o celkové ploše 38 m², který se nachází ve druhém podlaží pětipatrového komplexu Sunny View South na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Apartmán je vhodný pro trvalé bydlení nebo jako investice k pronájmu.

Dispozice bytu:

Obývací pokoj s kuchyňským koutem
Koupelna s toaletou
Balkón s výhledem na bazén
Vybavení a Výhody Komplexu Sunny View South
Komplex Sunny View South se nachází v jižní části letoviska Slunečné pobřeží, pouhých 600 metrů od krásné písečné pláže. Tato výhodná poloha poskytuje rezidentům klidné a příjemné prostředí, přičemž centrum letoviska s pestrou nabídkou obchodů, restaurací a kaváren je v docházkové vzdálenosti. V blízkosti komplexu se nachází také autobusová zastávka s pravidelnými spoji do okolních měst a letovisek.

Vybavení komplexu:

Plavecký bazén s relaxační zónou
Dětské hřiště
Restaurace a bar
Recepce s nepřetržitým provozem
24hodinová ostraha
Parkoviště pro rezidenty
Výtah pro pohodlný přístup do všech pater
Roční poplatek za údržbu činí 5 €/m².

Proč Investovat Do Nemovitosti na Slunečním Pobřeží?
Sluneční pobřeží je největším a nejpopulárnějším letoviskem na bulharském pobřeží Černého moře, známé pro své výborné klimatické podmínky, 8 km dlouhou písečnou pláž a pestrou nabídku aktivit a služeb. Letovisko nabízí skvělou infrastrukturu, živou promenádu, množství restaurací, barů a nočních klubů. Blízkost historického města Nesebar, zapsaného na seznamu UNESCO, činí tuto oblast ještě atraktivnější.

Pláž ve Slunečném pobřeží je charakteristická jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s malými dětmi nebo neplavce. Kromě plážového odpočinku si můžete užít i různé vodní sporty a aktivity. Letovisko se pyšní také zábavními parky, včetně oblíbeného Aquaparku Action, kde najdete tobogány, bazény, vířivky a mnoho dalších atrakcí pro všechny věkové kategorie.

Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a ověřených apartmánů v letoviscích jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, pronájem a poprodejní servis, což dělá investici do našich nemovitostí bezproblémovou a ziskovou.

Naše Výhody:

Důkladně prověřené nabídky: Nabízíme pouze kvalitní a ověřené nemovitosti.
Celoroční podpora: Jsme na místě po celý rok a zajišťujeme veškerou správu nemovitosti.
Kompletní servis: Pomůžeme s veškerou administrativou, údržbou i pronájmem, abyste se mohli bez starostí soustředit na svou investici.
Proč Investovat v Bulharsku?
Bulharsko nabízí výhodné investiční příležitosti díky příznivým cenám nemovitostí, rostoucí turistické popularitě a stabilní ekonomice. Letoviska jako Slunečné pobřeží a Sveti Vlas jsou ideální pro sezónní pronájem, což posky... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.