Prodej bytu 3+kk, Nesebar, Bulharsko (ID: 1488074)

Nesebar, Bulharsko

2 749 725 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14758
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme vám 3+kk v komplexu Polo Resort, Slunečné Pobřeží, Bulharsko
Nabízíme Vám prostorný apartmán 3+kk o celkové ploše 90 m², který se nachází v přízemí pěkného komplexu Polo Resort na Slunečném pobřeží, Bulharsko. Tento apartmán je ideální pro letní dovolenou, celoroční bydlení nebo jako investice k pronájmu díky atraktivní lokalitě v oblíbeném letovisku.

Dispozice bytu:

Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem
Dvě ložnice
Koupelna s toaletou, samostatná toaleta
Terasa s výhledem do zahrady
Výhody Komplexu Polo Resort
Komplex Polo Resort nabízí širokou škálu vybavení, které zpříjemní pobyt majitelům i hostům. Komplex se nachází v klidné části Slunečného pobřeží a zároveň v blízkosti všech atrakcí a místních služeb.

Vybavení komplexu:

Plavecký bazén s relaxačními zónami
Dětský bazén
Bar a restaurace s vynikající nabídkou pokrmů
Recepce s nepřetržitým provozem
Spa centrum a fitness
Grilovací zóna
Parkoviště pro rezidenty
24hodinová bezpečnostní služba
Wi-Fi a kabelové připojení
Roční poplatek za údržbu činí 10 €/m².

Výhody Investice Do Nemovitosti na Slunečním Pobřeží
Sluneční pobřeží je největší a nejoblíbenější letovisko na bulharském pobřeží Černého moře. Nabízí 8 km dlouhou písečnou pláž s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi a neplavce. Promenáda podél pláže je plná kaváren, restaurací a obchodů, kde můžete trávit příjemné chvíle. Během letní sezóny se zde koná mnoho kulturních akcí, koncertů a festivalů.

V okolí se nachází také populární Aquapark Action, který nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie – od skluzavek a tobogánů po bazény, vířivky, restaurace a mnoho dalších atrakcí.

Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Jsme odborníci na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme široký výběr kvalitních a ověřených apartmánů v lokalitách jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní správu nemovitosti, zajišťujeme pronájem i poprodejní služby.

Naše výhody:

Prověřené nabídky: Nabízíme pouze kvalitní nemovitosti, které splňují vysoké standardy.
Celoroční podpora: Jsme na místě po celý rok, což nám umožňuje zajišťovat komplexní péči o Vaši nemovitost.
Kompletní správa nemovitostí: Postaráme se o vše od údržby až po pronájem, aby Vaše investice dosáhla maximálního zhodnocení.
Proč Investovat v Bulharsku?
Bulharsko je stále oblíbenější destinací pro zahraniční investory díky výhodným cenám nemovitostí, stabilní ekonomice a rostoucímu turistickému ruchu. Letoviska jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas a Elenite poskytují vysoký potenciál pro sezónní pronájmy s atraktivním ziskem. Výborná infrastruktura a snadná dostupnost z celé Evropy činí z Bulharska atraktivní místo pro investici do nemovitostí u moře.

Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o této výjimečné nabídce! Rádi Vám pomůžeme s výběrem ideální nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.