Prodej bytu 1+kk, Nesebar, Bulharsko (ID: 1482938)

Nesebar, Bulharsko

1 100 333 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14658
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme ke koupi útulný a funkční 1+kk apartmán o celkové ploše 35,97 m² v komplexu Sunlight nacházejícím se v severní části oblíbeného letoviska Slunečné pobřeží. Tento apartmán je ideální investicí pro letní pobyt, celoroční bydlení nebo jako nemovitost k pronájmu, která zajistí stabilní příjem.

Hlavní parametry apartmánu:

Dispozice: prostorný pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, koupelna s toaletou, vstupní chodba a terasa s výhledem na bazén a vnitřní část komplexu.
Celková plocha: 35,97 m² (užitná plocha: 33,22 m²).
Orientace: jih, což zajišťuje dostatek světla a slunečního záření po celý den.
Podlaží: 2. patro ze 4.
Výhled: malebný výhled na vnitřní část komplexu s bazénem.
Vybavení: Apartmán se prodává kompletně zařízený, včetně nábytku, kuchyňské linky a klimatizace.
Vzdálenost od pláže: pouhých 684 metrů, což znamená snadný a rychlý přístup k nádherné písčité pláži.
Roční poplatek za správu nemovitosti: 8 EUR/m².
Stav: Nemovitost je připravena k okamžitému užívání a má platný Akt 16, což znamená kompletní kolaudaci a povolení k užívání.
O komplexu Sunlight na Slunečném pobřeží
Komplex Sunlight je moderní rezidenční projekt nacházející se v klidné části Slunečného pobřeží, ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné prostředí pro relaxaci. Komplex nabízí vlastní bazén, zahradu s odpočinkovými zónami, bezpečnostní službu a údržbu, což zajišťuje pohodlné a bezpečné bydlení.

O letovisku Slunečné pobřeží
Slunečné pobřeží je největší a nejznámější hotelové letovisko na bulharském pobřeží Černého moře, nacházející se přibližně 30 km severně od Burgasu. Toto vyhledávané turistické místo je proslulé svou 8 km dlouhou písčitou pláží s jemným zlatým pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi i seniory. Letovisko nabízí široké možnosti zábavy, sportovního vyžití i kulturního programu.

Na Slunečném pobřeží naleznete živou promenádu, která vede téměř po celé délce pláže a je lemována množstvím kaváren, restaurací, obchodů a stánků se suvenýry. Oblast je známá pro svou bohatou nabídku vodních sportů a zábavních atrakcí. V letovisku se během léta konají různé festivaly, koncerty a další kulturní události.

Dopravu po letovisku zajišťují turistické vláčky a pravidelné autobusové linky, které spojují Slunečné pobřeží s okolními městy, jako jsou Nesebar, Ravda či Burgas.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží, včetně lokalit jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis při koupi, pronájmu a správě nemovitostí včetně poprodejních služeb. S námi máte jistotu, že vaše investice bude bezpečná a výhodná.

Naše spolupráce nekončí koupí nemovitosti – naopak, stáváme se vašimi dlouhodobými partnery a staráme se o veškeré záležitosti spojené s nemovitostí.

Proč koupit nemovitost na Slunečném pob... (více na našem webu)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.