Prodej bytu 1+kk, Trikomo, Kypr (ID: 1488105)

Trikomo, Kypr

3 484 500 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTrikomo, Kypr
IDF11292
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Lodžie
Terasa

Origo partneři

Popis

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě. Máme vic jak 200 nabídek na Kypru na našich stránkách.

U nás neplatíte provizi za zprostředkování obchodu, jsme zástupci developera, nakupujete přímo od prodávajícího. Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojených klientů u moře, podívejte se na naše recenze.

Za určitých podmínek můžete u této nabídky získat 4% slevy z ceny nemovitosti.

Toto nádherné studio se nachází ve druhém podlaží a disponuje velkou terasou 7 m2. Jedná se o komplex zavřeného typu, přístup budou mít pouze majitelé apartmánů a turisté v pronájmu.

Předání začátek 2026, ale plán splátek až do 2031 bez navýšení. Velká přidaná hodnota bude budoucí yacht club , který developer vybuduje naproti projektů.

Developer je hrdý na to, že vám může představit členskou kartu, která klientům umožňuje využívat jedinečná privilegia a výhody ve všech projektech developera, jedná se o vstupy do infrastruktury developera a 10% slevy v restauracích + další výhody.

Velmi výhodné plány splátek až 7let bez navýšení


Příslušenství :

Rodinný a rekreační bazén
- Krytý bazén
- Dětský bazén
- Generátor pro venkovní zařízení a výtahy
- nepřetržité bezpečnostní kamery pokrývající celý projekt
- Podlahové vytápění v koupelnách
- Soukromé bazény a odpočinkové zóny pro každý blok
- Úžasná zahrada
- Fontány
- wellness , aquaparky
- fitness a vodní sporty
- Vstup do všech projektů developera zdarma

Poplatky nad rámec: DPH , inženýrské sítě, příspěvek na infrastrukturu, právní služby, nábytek a spotřebiče.
Pro celkovou cenu a postup nás neváhejte kontaktovat.

Jako první jsme Vám nabídli možnost investice do nemovitostí v zahraničí. Jsme jedna z malá firem na ostrově, která Vám poskytne veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaší nemovitosti. Pečlivě vybírejte svého partnera, ušetří Vám to hodně času a peněz.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaší nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.